Cornald Maas over doorgestoken kaart tijdens songfestivalselectie: "Klopt niet" (video)

Cornald Maas over doorgestoken kaart tijdens songfestivalselectie: "Klopt niet" (video)

Het duo Mia Nicolai en Dion Cooper vertegenwoordigen Nederland volgend jaar tijdens het Songfestival. Onder creatieve supervisie van Duncan Laurence verschijnen zij in mei op het podium. Nu lijkt de keuze voor het duo doorgestoken kaart door een Instagram post van Mia.

<em>Cornald Maas</em> over doorgestoken kaart tijdens <em>songfestivalselectie</em>: &quot;Klopt niet&quot; (video) Het duo Mia Nicolai en Dion Cooper vertegenwoordigen Nederland volgend jaar tijdens het Songfestival. Onder creatieve supervisie van Duncan Laurence verschijnen zij in mei op het podium. Nu lijkt de keuze voor het duo doorgestoken kaart door een Instagram post van Mia. SelectieprocesDe zangeres zou namelijk in mei al van dit avontuur geweten hebben blijkt uit een Instagram post. Dat zorgt voor veel kritiek en ongeloof voor onder andere de artiesten die ook een liedje hebben ingestuurd. Mr. Songfestival Cornald Maas reageert: "Onhandig is het wel een beetje. Er is een soort geur om dat hele selectieproces komen te staan die echt niet klopt." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Cornald Maas over doorgestoken kaart tijdens songfestivalselectie: "Klopt niet" (video)

Selectieproces
De zangeres zou namelijk in mei al van dit avontuur geweten hebben blijkt uit een Instagram post. Dat zorgt voor veel kritiek en ongeloof voor onder andere de artiesten die ook een liedje hebben ingestuurd. Mr. Songfestival Cornald Maas reageert: "Onhandig is het wel een beetje. Er is een soort geur om dat hele selectieproces komen te staan die echt niet klopt."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV