Ouderen bijna verwijderd van publieke tribune tijdens het pensioenwet debat (HLF8)

Ouderen bijna verwijderd van publieke tribune tijdens het pensioenwet debat (HLF8)

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 2 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Ouderen bijna verwijderd van publieke tribune tijdens het <em>pensioenwet</em> debat (<em>HLF8</em>) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 2 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Sam Hagens, politiek verslaggever was vandaag aanwezig bij het debat over de pensioenwet. Het gaat goed met hem, hij is er zonder kleerscheuren uit gekomen vertelt hij bij HLF8. De publieke tribune zat namelijk helemaal vol met oudere mensen die veel van zich lieten horen. Dat is eigenlijk niet de bedoeling in de Tweede Kamer. Volgens Sam heeft de beveiliging nog overwogen om wat mensen te verwijderen. "Het zijn pensioen-hooligans dus!" roept auteur Kluun gekscherend. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Sam Hagens, politiek verslaggever was vandaag aanwezig bij het debat over de pensioenwet. Het gaat goed met hem, hij is er zonder kleerscheuren uit gekomen vertelt hij bij HLF8. De publieke tribune zat namelijk helemaal vol met oudere mensen die veel van zich lieten horen. Dat is eigenlijk niet de bedoeling in de Tweede Kamer. Volgens Sam heeft de beveiliging nog overwogen om wat mensen te verwijderen. "Het zijn pensioen-hooligans dus!" roept auteur Kluun gekscherend.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV