Johan Derksen ziet koning Willem-Alexander stuntelen in interview over Qatar

Johan Derksen ziet koning Willem-Alexander stuntelen in interview over Qatar

Thursday 3 November 2022 om 08:12

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 2 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> ziet koning Willem-Alexander stuntelen in interview over <em>Qatar</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 2 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Koning Willem-Alexander werd woensdag stevig ondervraagd door de pers. Belangrijkste vraagstuk: gaat hij wel of niet naar het WK voetbal in Qatar? Het leidde tot een ongemakkelijk en onhandig interview, waarin Willem-Alexander behoorlijk aan het stuntelen was. Volgens Johan Derksen is onze koning 'niet goed in de publiciteit'. De uitspraken van de koning over zijn ontmoeting met Vladimir Poetin in 2014, bij de Olympische Winterspelen in Sotsji, zorgen voor een geagiteerde Olaf Koens - die aan de bar zit. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Koning Willem-Alexander werd woensdag stevig ondervraagd door de pers. Belangrijkste vraagstuk: gaat hij wel of niet naar het WK voetbal in Qatar? Het leidde tot een ongemakkelijk en onhandig interview, waarin Willem-Alexander behoorlijk aan het stuntelen was. Volgens Johan Derksen is onze koning 'niet goed in de publiciteit'. De uitspraken van de koning over zijn ontmoeting met Vladimir Poetin in 2014, bij de Olympische Winterspelen in Sotsji, zorgen voor een geagiteerde Olaf Koens - die aan de bar zit.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's