De Avondshow met Arjen Lubach: Shahine El-Hamus vertelt over nieuwe serie Bestseller Boy

De Avondshow met Arjen Lubach: Shahine El-Hamus vertelt over nieuwe serie Bestseller Boy

Donderdag 3 november 2022 om 09:23

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 2 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em>: Shahine El-Hamus vertelt over nieuwe serie <em>Bestseller Boy</em> Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 2 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Acteur Shahine El-Hamus won al een Gouden Kalf voor zijn rol in De belofte van Pisa. Binnenkort schittert hij op televisie in de gloednieuwe dramaserie Bestseller Boy. El-Hamus schoof woensdag aan bij De Avondshow met Arjen Lubach om te vertellen over zijn rol in deze nieuwe serie, die is gebaseerd op het gelijknamige boek van Mano Bouzamour. De serie Bestseller Boy is vanaf zondag 27 november wekelijks rond 20.25 uur te zien op NPO 3. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
De Avondshow met Arjen Lubach: Shahine El-Hamus vertelt over nieuwe serie Bestseller Boy

Acteur Shahine El-Hamus won al een Gouden Kalf voor zijn rol in De belofte van Pisa. Binnenkort schittert hij op televisie in de gloednieuwe dramaserie Bestseller Boy. El-Hamus schoof woensdag aan bij De Avondshow met Arjen Lubach om te vertellen over zijn rol in deze nieuwe serie, die is gebaseerd op het gelijknamige boek van Mano Bouzamour. De serie Bestseller Boy is vanaf zondag 27 november wekelijks rond 20.25 uur te zien op NPO 3.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's