Arjen Lubach kijkt in de ziel van Elon Musk: 'Vroeger zag hij er minder cool uit'

Arjen Lubach kijkt in de ziel van Elon Musk: 'Vroeger zag hij er minder cool uit'

Donderdag 3 november 2022 om 09:17

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 2 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Arjen Lubach</em> kijkt in de ziel van <em>Elon Musk</em>: 'Vroeger zag hij er minder cool uit' Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 2 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Elon Musk heeft Twitter gekocht. Hoogste tijd voor Arjen Lubach om eens in de ziel van deze miljardair te kijken: hoe is hij zo rijk geworden en wat beweegt hem? Musk blijkt al op zijn 27ste multimiljonair te zijn geworden door zijn internetbedrijf te verkopen. Destijds maakte de Amerikaanse televisie al een reportage over deze bijzondere man, maar Lubach waarschuwt: "Toen zag hij er minder cool uit dan nu." Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Arjen Lubach kijkt in de ziel van Elon Musk: 'Vroeger zag hij er minder cool uit'

Elon Musk heeft Twitter gekocht. Hoogste tijd voor Arjen Lubach om eens in de ziel van deze miljardair te kijken: hoe is hij zo rijk geworden en wat beweegt hem? Musk blijkt al op zijn 27ste multimiljonair te zijn geworden door zijn internetbedrijf te verkopen. Destijds maakte de Amerikaanse televisie al een reportage over deze bijzondere man, maar Lubach waarschuwt: "Toen zag hij er minder cool uit dan nu."

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's