Zien: Arjen Lubach haalt boeren opnieuw onderuit nu bouwprojecten stil liggen

Zien: Arjen Lubach haalt boeren opnieuw onderuit nu bouwprojecten stil liggen

Donderdag 3 november 2022 om 08:59

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 2 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Arjen Lubach</em> haalt boeren opnieuw onderuit nu <em>bouwprojecten</em> stil liggen Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 2 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. De agrarische sector is zo langzamerhand het favoriete mikpunt van Arjen Lubach geworden. Woensdag besloot de Raad van State dat alle bouwprojecten getoetst moeten worden op hun stikstofuitstoot, waardoor een grote sector die - volgens Lubach - weinig stikstofuitstoot realiseert stil komt te liggen. Uiteraard haalt Lubach de uitstoot van de agrarische sector weer van stal om de boeren te bashen - en het linkse publiek in de studio smult ervan. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Arjen Lubach haalt boeren opnieuw onderuit nu bouwprojecten stil liggen

De agrarische sector is zo langzamerhand het favoriete mikpunt van Arjen Lubach geworden. Woensdag besloot de Raad van State dat alle bouwprojecten getoetst moeten worden op hun stikstofuitstoot, waardoor een grote sector die - volgens Lubach - weinig stikstofuitstoot realiseert stil komt te liggen. Uiteraard haalt Lubach de uitstoot van de agrarische sector weer van stal om de boeren te bashen - en het linkse publiek in de studio smult ervan.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's