Lady Chatterley's Lover vanaf 2 december op Netflix: bekijk de trailer

Lady Chatterley's Lover vanaf 2 december op Netflix: bekijk de trailer

De film Lady Chatterley's Lover vertelt het verhaal van de rijke Connie, ze is getrouwd met een man van wie ze niet meer houdt. Ze begint een affaire met Oliver, de jachtopziener van het landgoed. Het is de grote vraag of ze haar hart volgt of dat ze terugkeert naar haar man. Onder anderen Emma Corrin en Jack O'Connell spelen de hoofdrollen in Lady Chatterley's Lover. Deze film is gebaseerd op het gelijknamige boek van D. H. Lawrence.

Lady Chatterley's Lover is vanaf 2 december te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van Lady Chatterley's Lover bekijken.

<em>Lady Chatterley's Lover</em> vanaf 2 december op Netflix: bekijk de trailer De film Lady Chatterley's Lover vertelt het verhaal van de rijke Connie, ze is getrouwd met een man van wie ze niet meer houdt. Ze begint een affaire met Oliver, de jachtopziener van het landgoed. Het is de grote vraag of ze haar hart volgt of dat ze terugkeert naar haar man. Onder anderen Emma Corrin en Jack O'Connell spelen de hoofdrollen in Lady Chatterley's Lover. Deze film is gebaseerd op het gelijknamige boek van D. H. Lawrence. Lady Chatterley's Lover is vanaf 2 december te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van Lady Chatterley's Lover bekijken.
Trailer :
Lady Chatterley's Lover vanaf 2 december op Netflix: bekijk de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's