Samenvatting Real Sociedad - Manchester United (Europa League)

Samenvatting Real Sociedad - Manchester United (Europa League)

Samenvatting <em>Real Sociedad - Manchester United</em> (Europa League) Manchester United heeft in de laatste groepswedstrijd van de Europa League met 0-1 gewonnen op bezoek bij Real Sociedad. Alejandro Garnacho werkte al in de zeventiende minuut de enige treffer van de wedstrijd tegen de touwen. Het was voor United niet genoeg voor groepswinst, want op basis van het doelsaldo gaat die eer naar Real Sociedad. Nu stroomt United in de tussenronde in, waarin het speelt tegen een nummer drie uit de Champions League. Bekijk de samenvatting van Real Sociedad - Manchester United hierboven. Lees en bekijk alles over de Europa League op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Feyenoord - Lazio Roma (Europa League) Bekijk deze video » Samenvatting Arsenal - FC Zürich (Europa League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Friday 4 November 2022 om 09:19

Manchester United heeft in de laatste groepswedstrijd van de Europa League met 0-1 gewonnen op bezoek bij Real Sociedad. Alejandro Garnacho werkte al in de zeventiende minuut de enige treffer van de wedstrijd tegen de touwen. Het was voor United niet genoeg voor groepswinst, want op basis van het doelsaldo gaat die eer naar Real Sociedad. Nu stroomt United in de tussenronde in, waarin het speelt tegen een nummer drie uit de Champions League.

Bekijk de samenvatting van Real Sociedad - Manchester United hierboven. Lees en bekijk alles over de Europa League op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's