De Geknipte Gast gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Geknipte Gast gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Geknipte Gast gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond krijgt presentator Özcan Akyol hoog bezoek in het interviewprogramma De geknipte gast. Niemand minder dan mediatycoon Joop van den Ende neemt plaats in de kappersstoel voor een goed en openhartig gesprek. SuccessenWat heeft Joop van den Ende niet gedaan? Hij was producent van allerlei films en televisieseries - alles van Paul Verhoeven tot Bassie en Adriaan - en maakte naam als musicalmagnaat. Zijn bedrijf was onder meer verantwoordelijk voor de Nederlandse versies van musicalhits als The Lion King, Tarzan en Wicked. Van den Ende is ook actief in Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Rusland, Spanje en de Verenigde Staten. GesprekVoor zijn lange en succesvolle carrière heeft Van den Ende tal van onderscheidingen gekregen, maar echt openhartig zien we hem niet vaak in interviews. Wellicht komt daar vanavond verandering in, want Özcan Akyol heeft in De geknipte gast al meer bekende gasten ondervraagd over hun leven - wat leidde tot openhartige gesprekken. Bekijk ook Shownieuws: Joop van den Ende is gedotterd en maakt het goed Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond krijgt presentator Özcan Akyol hoog bezoek in het interviewprogramma De geknipte gast. Niemand minder dan mediatycoon Joop van den Ende neemt plaats in de kappersstoel voor een goed en openhartig gesprek.

Successen
Wat heeft Joop van den Ende niet gedaan? Hij was producent van allerlei films en televisieseries - alles van Paul Verhoeven tot Bassie en Adriaan - en maakte naam als musicalmagnaat. Zijn bedrijf was onder meer verantwoordelijk voor de Nederlandse versies van musicalhits als The Lion King, Tarzan en Wicked. Van den Ende is ook actief in Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Rusland, Spanje en de Verenigde Staten.

Gesprek
Voor zijn lange en succesvolle carrière heeft Van den Ende tal van onderscheidingen gekregen, maar echt openhartig zien we hem niet vaak in interviews. Wellicht komt daar vanavond verandering in, want Özcan Akyol heeft in De geknipte gast al meer bekende gasten ondervraagd over hun leven - wat leidde tot openhartige gesprekken.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Geknipte Gast

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV