Zien: Tilburgse terrasschutter Thomas N. op nationale opsporingslijst gezet

Zien: Tilburgse terrasschutter Thomas N. op nationale opsporingslijst gezet

Zaterdag 5 november 2022 om 12:14

Zien: Tilburgse terrasschutter <em>Thomas N.</em> op <em>nationale opsporingslijst</em> gezet De 24-jarige Thomas N. die wordt gezocht voor een schietpartij op een terras in Tilburg, is door het Openbaar Ministerie op de Nationale Opsporingslijst geplaatst. Hij wordt verdacht van poging tot moord of doodslag. De laatst bekende verblijfplaats van N. is Tilburg. Eerder zei de politie al te vermoeden dat hij in het buitenland zit Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Opsporing Verzocht: schutter Thomas Nelom gezocht voor poging moord/doodslag in Tilburg Bekijk deze video » Shownieuws: Tilburgers helemaal niet zo boos op Guus Meeuwis vanwege bruiloft Bekijk deze video »
Nieuws :

De 24-jarige Thomas N. die wordt gezocht voor een schietpartij op een terras in Tilburg, is door het Openbaar Ministerie op de Nationale Opsporingslijst geplaatst. Hij wordt verdacht van poging tot moord of doodslag. De laatst bekende verblijfplaats van N. is Tilburg. Eerder zei de politie al te vermoeden dat hij in het buitenland zit

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's