Chris Woerts in Vandaag Inside: 'Champions League en Europa League naar Ziggo'

Chris Woerts in Vandaag Inside: 'Champions League en Europa League naar Ziggo'

Saturday 5 November 2022 om 10:58

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 4 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Chris Woerts</em> in <em>Vandaag Inside</em>: 'Champions League en Europa League naar Ziggo' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 4 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Volgens Chris Woerts raken RTL en Veronica de voetbalrechten van de Champions League en de Europa League kwijt. De sportmarketeer vertelde vrijdagavond in Vandaag Inside dat de rechten naar alle waarschijnlijkheid in handen van Ziggo komen: "Het hele dinsdag, woensdag en donderdag voetbal gaat naar één partij toe." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Volgens Chris Woerts raken RTL en Veronica de voetbalrechten van de Champions League en de Europa League kwijt. De sportmarketeer vertelde vrijdagavond in Vandaag Inside dat de rechten naar alle waarschijnlijkheid in handen van Ziggo komen: "Het hele dinsdag, woensdag en donderdag voetbal gaat naar één partij toe."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's