Video: Hélène Hendriks in Vandaag Inside over veranderingen Europees clubvoetbal

Video: Hélène Hendriks in Vandaag Inside over veranderingen Europees clubvoetbal

Saturday 5 November 2022 om 11:33

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 4 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Video: <em>Hélène Hendriks</em> in <em>Vandaag Inside</em> over veranderingen Europees clubvoetbal Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 4 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De Champions League krijgt vanaf 2024 een andere opzet. De Europese voetbalbond UEFA kiest voor een opzet met 36 in plaats van 32 deelnemers. Het huidige poulesysteem met groepen van vier verdwijnt. Hélène Hendriks vertelt in Vandaag Inside over de veranderingen in het Europees clubvoetbal. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

De Champions League krijgt vanaf 2024 een andere opzet. De Europese voetbalbond UEFA kiest voor een opzet met 36 in plaats van 32 deelnemers. Het huidige poulesysteem met groepen van vier verdwijnt. Hélène Hendriks vertelt in Vandaag Inside over de veranderingen in het Europees clubvoetbal.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's