Vanavond in Spiegelbeeld: het leven van Willeke Alberti: Liefde voor overleden vader

Vanavond in Spiegelbeeld: het leven van Willeke Alberti: Liefde voor overleden vader

Vanavond gaat op SBS6 de nieuwe, driedelige documentaireserie Spiegelbeeld: het leven van Willeke Alberti van start. In drie afleveringen wordt een portret geschetst van één van de grootste zangeressen van het Nederlandse levenslied.

Tekst gaat verder onder de video.

Vanavond in <em>Spiegelbeeld: het leven van Willeke Alberti</em>: Liefde voor overleden vader Vanavond gaat op SBS6 de nieuwe, driedelige documentaireserie Spiegelbeeld: het leven van Willeke Alberti van start. In drie afleveringen wordt een portret geschetst van één van de grootste zangeressen van het Nederlandse levenslied. Tekst gaat verder onder de video. Willeke AlbertiWe kennen Willeke als dochter van zanger Willy Alberti én als moeder van haar bekende zoon Johnny de Mol. De liefde voor haar overleden vader speelt nog steeds een hoofdrol in haar leven. Heeft ze hem ooit kunnen loslaten? Was volkszanger Willy een goede vader en Willeke zelf een goede moeder? Bekijk het fragment uit Spiegelbeeld: het leven van Willeke Alberti hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Spiegelbeeld: het leven van Willeke Alberti terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Shownieuws gemist? Willeke Alberti doet geen grote theaters meer: 'Dat is te zwaar' Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Willeke Alberti gevolgd voor eigen documentaireserie Bekijk deze video »

Willeke Alberti
We kennen Willeke als dochter van zanger Willy Alberti én als moeder van haar bekende zoon Johnny de Mol. De liefde voor haar overleden vader speelt nog steeds een hoofdrol in haar leven. Heeft ze hem ooit kunnen loslaten? Was volkszanger Willy een goede vader en Willeke zelf een goede moeder?

Bekijk het fragment uit Spiegelbeeld: het leven van Willeke Alberti hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Spiegelbeeld: het leven van Willeke Alberti terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV