Zaterdag in Liedje op het eerste gezicht: Vinden deze vrijgezellen de liefde bij elkaar?

Zaterdag in Liedje op het eerste gezicht: Vinden deze vrijgezellen de liefde bij elkaar?

Vanaf vanavond is er een gloednieuw format te zien op SBS6. In de nieuwe datingshow Liedje op het eerste gezicht worden liefde en muziek met elkaar gecombineerd. Singles zingen op hun allereerste blind date namelijk een romantisch liefdesduet.

Tekst gaat verder onder de video.

Zaterdag in <em>Liedje op het eerste gezicht</em>: Vinden deze <em>vrijgezellen</em> de liefde bij elkaar? Vanaf vanavond is er een gloednieuw format te zien op SBS6. In de nieuwe datingshow Liedje op het eerste gezicht worden liefde en muziek met elkaar gecombineerd. Singles zingen op hun allereerste blind date namelijk een romantisch liefdesduet. Tekst gaat verder onder de video. Liedje op het eerste gezichtIn elke aflevering van Liedje op het eerste gezicht zien we hoe drie zangers en drie zangeressen elk drie duetten zingen. Beide singles starten met zingen en pas halverwege het duet volgt de reveal. Alsof dat moment niet al spannend genoeg is, moeten ze ook meteen met elkaar dansen, tijdens een instrumentaal stukje. Het nieuwe programma Liedje op het eerste gezicht is vanaf zaterdag 5 november wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Wendy van Dijk over muzikale blind date show Liedje op het eerste gezicht (Radio 538) Bekijk deze video » Edsilia Rombley in Koffietijd over nieuw programma Liedje op het eerste gezicht Bekijk deze video »

Liedje op het eerste gezicht
In elke aflevering van Liedje op het eerste gezicht zien we hoe drie zangers en drie zangeressen elk drie duetten zingen. Beide singles starten met zingen en pas halverwege het duet volgt de reveal. Alsof dat moment niet al spannend genoeg is, moeten ze ook meteen met elkaar dansen, tijdens een instrumentaal stukje.

Het nieuwe programma Liedje op het eerste gezicht is vanaf zaterdag 5 november wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV