Minister van der Wal: angstige herinneringen aan boze boeren voor haar huis (College Tour)

Minister van der Wal: angstige herinneringen aan boze boeren voor haar huis (College Tour)

Sunday 6 November 2022 om 20:48

Hieronder zie je een fragment van College Tour van zondag 6 november. Je kunt de volledige uitzending van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Minister van der Wal</em>: angstige herinneringen aan boze boeren voor haar huis (<em>College Tour</em>) Hieronder zie je een fragment van College Tour van zondag 6 november. Je kunt de volledige uitzending van College Tour terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Christianne van der Wal was niet thuis toen er een boze menigte boeren voor haar huis stond maar de rest van haar gezin wel. Zij was er via FaceTime bij was en het voelde voor haar als een belegering terwijl de politie de boeren tegen probeerde te houden. Van der Wal: "Het was echt de angst: gaat dit goed? En ik had ook wel een schuldgevoel, het gaat over mijn werk!" Bekijk de beelden van College Tour met Christianne van der Wal hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Minister van der Wal: angstige herinneringen aan boze boeren voor haar huis (College Tour)

Christianne van der Wal was niet thuis toen er een boze menigte boeren voor haar huis stond maar de rest van haar gezin wel. Zij was er via FaceTime bij was en het voelde voor haar als een belegering terwijl de politie de boeren tegen probeerde te houden. Van der Wal: "Het was echt de angst: gaat dit goed? En ik had ook wel een schuldgevoel, het gaat over mijn werk!"

Bekijk de beelden van College Tour met Christianne van der Wal hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's