College Tour: boerenzoon beledigt Christianne van der Wal, bekijk haar reactie

College Tour: boerenzoon beledigt Christianne van der Wal, bekijk haar reactie

Maandag 7 november 2022 om 09:33

Stikstofminister Christianne van der Wal werd zondag in College Tour behoorlijk onbeschoft 'ondervraagd' door de duidelijk zenuwachtige boerenzoon Sam: 'U verkloot de hele agrarische sector zo. Wanneer gaat u nou opstappen want u bent het godverdomme voor alle boeren aan het verpesten', beet hij haar toe.

'Kwaad'
Van der Wal weet echter rustig te blijven en als de jongen aangeeft dat hij 'Een beetje kwaad is' reageert ze enigszins droog: 'Dat zie ik aan je.' Maar ze komt ook met een antwoord: 'Als ik zou opstappen, wat zou er dan gebeuren? Dan komt er een nieuwe minister voor Natuur en Stikstof. Wat zou die dan gaan doen?' Hoe dit verder ging zie je hieronder.

Hieronder zie je een fragment van College Tour van zondag 6 november. Je kunt de volledige uitzending van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

College Tour: boerenzoon beledigt <em>Christianne van der Wal</em>, bekijk haar reactie Stikstofminister Christianne van der Wal werd zondag in College Tour behoorlijk onbeschoft 'ondervraagd' door de duidelijk zenuwachtige boerenzoon Sam: 'U verkloot de hele agrarische sector zo. Wanneer gaat u nou opstappen want u bent het godverdomme voor alle boeren aan het verpesten', beet hij haar toe. 'Kwaad'Van der Wal weet echter rustig te blijven en als de jongen aangeeft dat hij 'Een beetje kwaad is' reageert ze enigszins droog: 'Dat zie ik aan je.' Maar ze komt ook met een antwoord: 'Als ik zou opstappen, wat zou er dan gebeuren? Dan komt er een nieuwe minister voor Natuur en Stikstof. Wat zou die dan gaan doen?' Hoe dit verder ging zie je hieronder. Hieronder zie je een fragment van College Tour van zondag 6 november. Je kunt de volledige uitzending van College Tour terugkijken bij Gids.tv. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv
TV :
College Tour: boerenzoon beledigt Christianne van der Wal, bekijk haar reactie

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's