Lauren! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Lauren! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Lauren! gemist? Bekijk hier de hele uitzending Presentatrice Lauren Verster is vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen van Lauren!, het reportageprogramma waarin ze à la Louis Theroux kennismaakt met bijzondere mensen en hen volgt in hun dagelijks leven. MiljonairsVan wietnonnen in Californië tot de nieuwe multi-miljonairs uit Beverly Hills en dappere sportvrouwen in Dubai. Lauren duikt weer in tal van onbekende werelden. Het nieuwe seizoen begint in de Amerikaanse staat Californië, waar Lauren bij de wietnonnen verblijft. BoerderijOp het eerste gezicht zijn het echte, traditioneel geklede nonnen met hun rituelen, maar dat zijn ze verre van. Ze geloven niet zozeer in God, maar in de helende kracht van wiet. Met acht zusters wonen de nonnen op een boerderij, waar ze marihuana voor hun cannabisbedrijf verbouwen, met maar liefst één miljoen dollar omzet. Bekijk ook Zien: Lauren Verster onthult geslacht derde kindje Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Presentatrice Lauren Verster is vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen van Lauren!, het reportageprogramma waarin ze à la Louis Theroux kennismaakt met bijzondere mensen en hen volgt in hun dagelijks leven.

Miljonairs
Van wietnonnen in Californië tot de nieuwe multi-miljonairs uit Beverly Hills en dappere sportvrouwen in Dubai. Lauren duikt weer in tal van onbekende werelden. Het nieuwe seizoen begint in de Amerikaanse staat Californië, waar Lauren bij de wietnonnen verblijft.

Boerderij
Op het eerste gezicht zijn het echte, traditioneel geklede nonnen met hun rituelen, maar dat zijn ze verre van. Ze geloven niet zozeer in God, maar in de helende kracht van wiet. Met acht zusters wonen de nonnen op een boerderij, waar ze marihuana voor hun cannabisbedrijf verbouwen, met maar liefst één miljoen dollar omzet.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Lauren!

Actuele video's

Meer actuele video's