Sophie Hermans krijgt ervan langs in Vandaag Inside: 'Dit meisje is totaal ongeloofwaardig'

Sophie Hermans krijgt ervan langs in Vandaag Inside: 'Dit meisje is totaal ongeloofwaardig'

Wednesday 9 November 2022 om 09:28

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 8 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Sophie Hermans</em> krijgt ervan langs in <em>Vandaag Inside</em>: 'Dit meisje is totaal ongeloofwaardig' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 8 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De nieuwe wet die gemeenten moet verplichten asielzoekers op te vangen stuitte op veel verzet binnen coalitiepartij de VVD. Premier Mark Rutte moest eraan te pas komen om de crisis te bezweren en na afloop vertelde fractievoorzitter Sophie Hermans dat ze een 'pittig' gesprek hadden gehad met Rutte en hem flink hadden doorgezaagd over de kwestie. René van der Gijp noemt het interview met Hermans lachwekkend en ook Johan Derksen haalt keihard uit: "Dit meisje is totaal ongeloofwaardig. Niemand neemt haar serieus. Ze heeft de kwaliteiten niet." Daar houdt het niet op: "Ze gaat af als een gieter, bijna dagelijks. Het is een lachertje!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

De nieuwe wet die gemeenten moet verplichten asielzoekers op te vangen stuitte op veel verzet binnen coalitiepartij de VVD. Premier Mark Rutte moest eraan te pas komen om de crisis te bezweren en na afloop vertelde fractievoorzitter Sophie Hermans dat ze een 'pittig' gesprek hadden gehad met Rutte en hem flink hadden doorgezaagd over de kwestie. René van der Gijp noemt het interview met Hermans lachwekkend en ook Johan Derksen haalt keihard uit: "Dit meisje is totaal ongeloofwaardig. Niemand neemt haar serieus. Ze heeft de kwaliteiten niet." Daar houdt het niet op: "Ze gaat af als een gieter, bijna dagelijks. Het is een lachertje!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's