Parkeerwachter Schiphol: 'Lange Frans heeft me geslagen' (Shownieuws)

Parkeerwachter Schiphol: 'Lange Frans heeft me geslagen' (Shownieuws)

Lange Frans zou zich eind oktober nogal hebben misdragen op Schiphol. Evert Santegoeds weet meer: 'Hij kwam met zijn auto per ongeluk terecht op de busbaan, werd daarop aangesproken door een parkeerwachter en dat mondde uit in een hele discussie.'

Zetje of enorme klap?
Toen vervolgens een vrouw arriveerde, die de rapper op kwam halen, liep het volledig uit de hand: 'Frans stapt uit en de parkeerwachter denkt, dat gaan wij niet doen. Die gaat demonstratief voor de passagiersdeur staan zodat Frans die deur niet kon openen en die heeft hem toen naar eigen zeggen een zetje gegeven', aldus Santegoeds. Maar was dat een zetje of een enorme klap? Daarover verschillen de meningen en er is zelfs aangifte gedaan.

Bekijk de video van Shownieuws over het Schiphol-incident van Lange Frans hieronder

Parkeerwachter <em>Schiphol</em>: 'Lange Frans heeft me geslagen' (Shownieuws) Lange Frans zou zich eind oktober nogal hebben misdragen op Schiphol. Evert Santegoeds weet meer: 'Hij kwam met zijn auto per ongeluk terecht op de busbaan, werd daarop aangesproken door een parkeerwachter en dat mondde uit in een hele discussie.' Zetje of enorme klap?Toen vervolgens een vrouw arriveerde, die de rapper op kwam halen, liep het volledig uit de hand: 'Frans stapt uit en de parkeerwachter denkt, dat gaan wij niet doen. Die gaat demonstratief voor de passagiersdeur staan zodat Frans die deur niet kon openen en die heeft hem toen naar eigen zeggen een zetje gegeven', aldus Santegoeds. Maar was dat een zetje of een enorme klap? Daarover verschillen de meningen en er is zelfs aangifte gedaan. Bekijk de video van Shownieuws over het Schiphol-incident van Lange Frans hieronder Bekijk ook Sarah van Soelen wil niet over André Hazes praten maar doet het toch (Shownieuws) Bekijk deze video » Katja Schuurman tegen dochter Sammie: 'Zet mij niet wéér voor lul' (video) Bekijk deze video »
TV :
Parkeerwachter Schiphol: 'Lange Frans heeft me geslagen' (Shownieuws)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV