Roos Ouwehand over het succes van Oogappels: 'Pubers kijken met hun ouders tv'

Roos Ouwehand over het succes van Oogappels: 'Pubers kijken met hun ouders tv'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 9 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Roos Ouwehand</em> over het succes van <em>Oogappels</em>: 'Pubers kijken met hun ouders tv' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 9 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Woensdagavond was de laatste aflevering van het vierde seizoen van Oogappels te zien op NPO 1. Deze komische dramaserie is immens populair onder televisiekijkend Nederland. En niet alleen onder 'ouderen', maar ook onder pubers! Drie generaties zitten aan de buis gekluisterd om de serie te kijken en dat is volgens scenarioschrijver Roos Ouwehand 'wonderbaarlijk', want pubers vinden het doorgaans maar niks om samen met hun ouders tv te kijken. "Dan jaag je de kijkcijfers wel op!" grapt presentator Charles Groenhuijsen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Roos Ouwehand over het succes van Oogappels: 'Pubers kijken met hun ouders tv'

Woensdagavond was de laatste aflevering van het vierde seizoen van Oogappels te zien op NPO 1. Deze komische dramaserie is immens populair onder televisiekijkend Nederland. En niet alleen onder 'ouderen', maar ook onder pubers! Drie generaties zitten aan de buis gekluisterd om de serie te kijken en dat is volgens scenarioschrijver Roos Ouwehand 'wonderbaarlijk', want pubers vinden het doorgaans maar niks om samen met hun ouders tv te kijken. "Dan jaag je de kijkcijfers wel op!" grapt presentator Charles Groenhuijsen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's