Freek Vonk wordt in gezicht gebeten door een slang: 'Stoute jongen!' (video)

Freek Vonk wordt in gezicht gebeten door een slang: 'Stoute jongen!' (video)

Thursday 10 November 2022 om 15:19

In Freeks Wilde Wereld heeft Freek Vonk er alles voor over om zijn kijkers te laten zien wat er zoal voor mooie dieren in het wild leven. In een rivier in de jungle komt hij een slang tegen en die wil de bioloog natuurlijk pakken. Maar dat gaat niet helemaal zoals gepland, de slang bijt Vonk in zijn gezicht. "Stoute jongen!", reageert Freek met een bloedende wond bij zijn neus. "Maar ik ga je helemaal geen pijn doen. Ik wil alleen maar laten zien hoe ontzettend gaaf je bent."

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Freek Vonk</em> wordt in gezicht gebeten door een slang: 'Stoute jongen!' (video) In Freeks Wilde Wereld heeft Freek Vonk er alles voor over om zijn kijkers te laten zien wat er zoal voor mooie dieren in het wild leven. In een rivier in de jungle komt hij een slang tegen en die wil de bioloog natuurlijk pakken. Maar dat gaat niet helemaal zoals gepland, de slang bijt Vonk in zijn gezicht. "Stoute jongen!", reageert Freek met een bloedende wond bij zijn neus. "Maar ik ga je helemaal geen pijn doen. Ik wil alleen maar laten zien hoe ontzettend gaaf je bent." Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's