Noa Vahle in VI over vrouwonvriendelijk Qatar: 'Ik ga gewoon mijn werk doen' (video)

Noa Vahle in VI over vrouwonvriendelijk Qatar: 'Ik ga gewoon mijn werk doen' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 11 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Noa Vahle in <em>VI</em> over vrouwonvriendelijk Qatar: 'Ik ga gewoon mijn werk doen' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 11 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Noa Vahle is er 'gewoon' bij in Qatar. De sportverslaggever van onder andere HLF8 en Vandaag Inside doet verslag vanaf volgende week verslag van het WK Voetbal in het bijzonder vrouwonvriendelijke land. 'Ik ga gewoon mijn werk doen, of ze daar nu van vrouwen houden of niet.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Noa Vahle is er 'gewoon' bij in Qatar. De sportverslaggever van onder andere HLF8 en Vandaag Inside doet verslag vanaf volgende week verslag van het WK Voetbal in het bijzonder vrouwonvriendelijke land. 'Ik ga gewoon mijn werk doen, of ze daar nu van vrouwen houden of niet.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's