Video: Heeft Ronnie Flex zich omgetoverd tot Krab in The Masked Singer?

Video: Heeft Ronnie Flex zich omgetoverd tot Krab in The Masked Singer?

Vrijdag 11 november 2022 om 23:33

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 11 november. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

De Krab geeft zijn eerste optreden en heeft voor de panelleden meteen al een bekende stem. Ze denken te weten wie deze BN'er is, maar zitten ze ook daadwerkelijk op het juiste spoor?

Lees verder onder de video.

Video: Heeft <em>Ronnie Flex</em> zich omgetoverd tot Krab in <em>The Masked Singer</em>? Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 11 november. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. De Krab geeft zijn eerste optreden en heeft voor de panelleden meteen al een bekende stem. Ze denken te weten wie deze BN'er is, maar zitten ze ook daadwerkelijk op het juiste spoor? Lees verder onder de video. Ronnie FlexBuddy Vedder en Gerard Joling horen het direct: "Het lijkt een beetje op Ronnie Flex." Ook Carlo Boszhard en Loretta Schrijver denken te weten welke BN'er zich opgetoverd heeft tot de Krab: "Ja, ik hoor Ronnie Flex!" The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Heeft Ronnie Flex zich omgetoverd tot Krab in The Masked Singer?

Ronnie Flex
Buddy Vedder en Gerard Joling horen het direct: "Het lijkt een beetje op Ronnie Flex." Ook Carlo Boszhard en Loretta Schrijver denken te weten welke BN'er zich opgetoverd heeft tot de Krab: "Ja, ik hoor Ronnie Flex!"

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's