Vanavond in Liedje op het eerste Gezicht: de chemie tussen Izaak en Eva is voelbaar

Vanavond in Liedje op het eerste Gezicht: de chemie tussen Izaak en Eva is voelbaar

In de datingshow Liedje op het eerste Gezicht zingen singles op hun allereerste blind date een romantisch liefdesduet. In elke aflevering zien we hoe drie zangers en drie zangeressen elk drie duetten zingen.

Tekst gaat verder onder de video.

Vanavond in <em>Liedje op het eerste Gezicht</em>: de chemie tussen <em>Izaak en Eva</em> is voelbaar In de datingshow Liedje op het eerste Gezicht zingen singles op hun allereerste blind date een romantisch liefdesduet. In elke aflevering zien we hoe drie zangers en drie zangeressen elk drie duetten zingen. Tekst gaat verder onder de video. Izaak en EvaIzaak en Eva hebben gekozen voor het nummer 'Blijven Slapen' van Maan de Steenwinkel en Snelle. Tijdens het optreden is de chemie tussen het duo voelbaar, maar slaat de vonk over? Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Liedje op het eerste gezicht gemist? Kim gaat uit de kleren tijdens duet met Luc Bekijk deze video » Zien: Kim en Nick lijken elkaar gevonden te hebben in Liedje op het eerste gezicht Bekijk deze video »

Izaak en Eva
Izaak en Eva hebben gekozen voor het nummer 'Blijven Slapen' van Maan de Steenwinkel en Snelle. Tijdens het optreden is de chemie tussen het duo voelbaar, maar slaat de vonk over?

Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's