Liedje op het eerste gezicht gemist? Pam en Maarten zingen 'Get Here'

Liedje op het eerste gezicht gemist? Pam en Maarten zingen 'Get Here'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 12 november. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv.

<em>Liedje op het eerste gezicht</em> gemist? <em>Pam en Maarten</em> zingen 'Get Here' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 12 november. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv. Pam en Maarten hebben gekozen voor het nummer 'Get Here' van Oleta Adams. Wendy van Dijk is enorm onder de indruk van Pam haar stem, maar is Maarten net zo onder de indruk? Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Pam en Maarten hebben gekozen voor het nummer 'Get Here' van Oleta Adams. Wendy van Dijk is enorm onder de indruk van Pam haar stem, maar is Maarten net zo onder de indruk?

Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's