Liedje op het eerste gezicht gemist? Latoya en Maarten zingen 'Liefde van Later'

Liedje op het eerste gezicht gemist? Latoya en Maarten zingen 'Liefde van Later'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 12 november. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv.

<em>Liedje op het eerste gezicht</em> gemist? <em>Latoya en Maarten</em> zingen 'Liefde van Later' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 12 november. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv. Latoya en Maarten hebben gekozen voor een klassieker, namelijk 'Liefde van Later' van Herman van Veen. De stemmen lijken precies bij elkaar te passen, maar vinden Latoya en Maarten dat zelf ook? Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Latoya en Maarten hebben gekozen voor een klassieker, namelijk 'Liefde van Later' van Herman van Veen. De stemmen lijken precies bij elkaar te passen, maar vinden Latoya en Maarten dat zelf ook?

Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's