Liedje op het eerste gezicht gemist? Latoya en Izaak knallen met 'Sexual Healing'

Liedje op het eerste gezicht gemist? Latoya en Izaak knallen met 'Sexual Healing'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 12 november. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv.

In de datingshow Liedje op het eerste gezicht zingen singles op hun allereerste blind date een romantisch liefdesduet. In elke aflevering zien we hoe drie zangers en drie zangeressen elk drie duetten zingen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Liedje op het eerste gezicht</em> gemist? <em>Latoya en Izaak</em> knallen met 'Sexual Healing' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 12 november. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv. In de datingshow Liedje op het eerste gezicht zingen singles op hun allereerste blind date een romantisch liefdesduet. In elke aflevering zien we hoe drie zangers en drie zangeressen elk drie duetten zingen. Tekst gaat verder onder de video. Sexual HealingAan het liedje van Latoya en Izaak zal het in ieder geval niet liggen, de twee hebben namelijk gekozen voor 'Sexual Healing' van Marvin Gaye. Of het genoeg is voor een match zie je in bovenstaande video. Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Sexual Healing
Aan het liedje van Latoya en Izaak zal het in ieder geval niet liggen, de twee hebben namelijk gekozen voor 'Sexual Healing' van Marvin Gaye. Of het genoeg is voor een match zie je in bovenstaande video.

Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's