Liedje op het eerste gezicht: Hebben Eva en Izaak het misschien wel "heel leuk"?

Liedje op het eerste gezicht: Hebben Eva en Izaak het misschien wel "heel leuk"?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 12 november. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv.

<em>Liedje op het eerste gezicht</em>: Hebben Eva en Izaak het misschien wel &quot;heel leuk&quot;? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 12 november. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv. Er lijkt zichtbaar een vlammetje over te slaan tussen Eva en Izaak, maar hoeveel is dat waard? Het liedje 'Blijven Slapen' van Maan en Snelle is in ieder geval wel een liedje dat werkt voor de twee. Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Er lijkt zichtbaar een vlammetje over te slaan tussen Eva en Izaak, maar hoeveel is dat waard? Het liedje 'Blijven Slapen' van Maan en Snelle is in ieder geval wel een liedje dat werkt voor de twee.

Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's