Zien: Pam en Culmore lijken elkaar gevonden te hebben in Liedje op het eerste gezicht

Zien: Pam en Culmore lijken elkaar gevonden te hebben in Liedje op het eerste gezicht

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 12 november. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Pam en Culmore</em> lijken elkaar gevonden te hebben in <em>Liedje op het eerste gezicht</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 12 november. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv. Pam en Culmore betreden het podium bij Liedje op het eerste gezicht. De twee zingen het nummer 'Ain't No Mountain High Enough' van Marvin Gaye en Tammi Terrell. Wanneer ze elkaar voor het eerst zien lijkt de vonk meteen over te slaan. Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Pam en Culmore betreden het podium bij Liedje op het eerste gezicht. De twee zingen het nummer 'Ain't No Mountain High Enough' van Marvin Gaye en Tammi Terrell. Wanneer ze elkaar voor het eerst zien lijkt de vonk meteen over te slaan.

Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's