Liedje op het eerste gezicht: Wordt Latoya die nieuwe 'My Girl' van Culmore? (video)

Liedje op het eerste gezicht: Wordt Latoya die nieuwe 'My Girl' van Culmore? (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 12 november. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv.

<em>Liedje op het eerste gezicht</em>: Wordt <em>Latoya</em> die nieuwe 'My Girl' van <em>Culmore</em>? (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 12 november. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv. Latoya en Culmore zingen het nummer 'My Girl' in Liedje op het eerste gezicht. De stemmen lijken perfect bij elkaar te passen en ook de beide families voelen de chemie. Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Latoya en Culmore zingen het nummer 'My Girl' in Liedje op het eerste gezicht. De stemmen lijken perfect bij elkaar te passen en ook de beide families voelen de chemie.

Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's