Liedje op het eerste gezicht gemist? Eva en Maarten vliegen elkaar in de armen

Liedje op het eerste gezicht gemist? Eva en Maarten vliegen elkaar in de armen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 12 november. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv.

Het duet van Eva en Maarten is er een om te onthouden. Al bij het horen van de eerste noten is Eva onder de indruk van Maarten zijn zangkwaliteiten. Het publiek begint te klappen en de twee zetten een spetterende performance neer.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Liedje op het eerste gezich</em>t gemist? <em>Eva en Maarten</em> vliegen elkaar in de armen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 12 november. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv. Het duet van Eva en Maarten is er een om te onthouden. Al bij het horen van de eerste noten is Eva onder de indruk van Maarten zijn zangkwaliteiten. Het publiek begint te klappen en de twee zetten een spetterende performance neer. Tekst gaat verder onder de video. AngelsEva een Maarten hebben in Liedje op het eerste gezicht gekozen voor het populaire 'Angels' van Robbie Williams. De twee lijken elkaar gevonden te hebben, want Eva vliegt direct in de armen van Maarten. Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Angels
Eva een Maarten hebben in Liedje op het eerste gezicht gekozen voor het populaire 'Angels' van Robbie Williams. De twee lijken elkaar gevonden te hebben, want Eva vliegt direct in de armen van Maarten.

Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's