Lage kijkcijfers Liedje op het eerste gezicht ligt niet aan Wendy van Dijk maar aan format (RTL Boulevard)

Lage kijkcijfers Liedje op het eerste gezicht ligt niet aan Wendy van Dijk maar aan format (RTL Boulevard)

Sunday 13 November 2022 om 19:53

Lage kijkcijfers <em>Liedje op het eerste gezicht</em> ligt niet aan <em>Wendy van Dijk</em> maar aan format (<em>RTL Boulevard</em>) Na het mislukken van 'Flirty Dancing' en 'Cupido enzo' is ook Wendy van Dijk haar nieuwste liefdesprogramma 'Liedje op het eerste gezicht' geen kijkcijferkanon. Tina Nijkamp, kijkcijferdeskundige denkt niet dat het met Wendy van Dijk (of met co-presentatrice Edsilia Rombley) zelf te maken heeft maar met het format. Ze vermoedt dat de kijker zich afvraagt of die mensen nou wel echt op zoek zijn naar echte liefde. Rob Goossens van RTL Boulevard is het met haar eens. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Liedje op het eerste gezicht is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Entertainment :
Lage kijkcijfers Liedje op het eerste gezicht ligt niet aan Wendy van Dijk maar aan format (RTL Boulevard)

Na het mislukken van 'Flirty Dancing' en 'Cupido enzo' is ook Wendy van Dijk haar nieuwste liefdesprogramma 'Liedje op het eerste gezicht' geen kijkcijferkanon. Tina Nijkamp, kijkcijferdeskundige denkt niet dat het met Wendy van Dijk (of met co-presentatrice Edsilia Rombley) zelf te maken heeft maar met het format. Ze vermoedt dat de kijker zich afvraagt of die mensen nou wel echt op zoek zijn naar echte liefde. Rob Goossens van RTL Boulevard is het met haar eens.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Liedje op het eerste gezicht is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's