3JS in RTL Boulevard: nieuw album wordt geproduceerd door Bob Clearmountain

3JS in RTL Boulevard: nieuw album wordt geproduceerd door Bob Clearmountain

Sunday 13 November 2022 om 20:09

<em>3JS</em> in <em>RTL Boulevard</em>: nieuw album wordt geproduceerd door <em>Bob Clearmountain</em> De 3JS zijn blij want voor de opnames van hun nieuwste album zijn ze afgereisd naar Los Angeles. RTL Boulevard kreeg van hen een exclusief inkijkje. Het album wordt geproduceerd door niemand minder dan de wereldberoemde Bob Clearmountain. Hij is bekend van onder andere 'Born in the USA' van Bruce Springsteen en 'Kick' van INXS. Ook heeft hij albums van The Rolling Stones en Crowded House gemixt en nu dus dat van de 3JS! Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
3JS in RTL Boulevard: nieuw album wordt geproduceerd door Bob Clearmountain

De 3JS zijn blij want voor de opnames van hun nieuwste album zijn ze afgereisd naar Los Angeles. RTL Boulevard kreeg van hen een exclusief inkijkje. Het album wordt geproduceerd door niemand minder dan de wereldberoemde Bob Clearmountain. Hij is bekend van onder andere 'Born in the USA' van Bruce Springsteen en 'Kick' van INXS. Ook heeft hij albums van The Rolling Stones en Crowded House gemixt en nu dus dat van de 3JS!

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's