Zien: Isa Hoes steekt hoofd in bak frituurvet in Code van Coppens

Zien: Isa Hoes steekt hoofd in bak frituurvet in Code van Coppens

In Code van Coppens moet er één persoon van beide teams met het hoofd in een bak frituurvet. "Doe maar even!" zegt Wendy van Dijk tegen haar zoon. In het andere team is juist moeder Isa Hoes degene die haar hoofd in het frituurvet stopt om naar de aanwijzingen te luisteren.

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Code van Coppens hieronder.

Code van Coppens is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Code van Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: <em>Isa Hoes</em> steekt hoofd in bak frituurvet in <em>Code van Coppens</em> In Code van Coppens moet er één persoon van beide teams met het hoofd in een bak frituurvet. "Doe maar even!" zegt Wendy van Dijk tegen haar zoon. In het andere team is juist moeder Isa Hoes degene die haar hoofd in het frituurvet stopt om naar de aanwijzingen te luisteren. Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Code van Coppens hieronder. Code van Coppens is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Code van Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's