Noa Vahle doet pikante onthulling: 'VI-onderbroek voor Louis van Gaal in de maak'

Noa Vahle doet pikante onthulling: 'VI-onderbroek voor Louis van Gaal in de maak'

Dinsdag 15 november 2022 om 09:47

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 14 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Noa Vahle</em> doet pikante onthulling: 'VI-onderbroek voor <em>Louis van Gaal</em> in de maak' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 14 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. In de rubriek In de wandelgangen, waarin Wilfred Genee napraat met een gast uit Vandaag Inside, dook maandag Noa Vahle op. Zij vertrekt binnenkort naar Qatar om verslag te doen van het WK voetbal, maar helaas willen veel spelers niet praten met journalisten die gelieerd zijn aan Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp. Toch is Vahle bezig met een charme-offensief bij Louis van Gaal; er schijnt zelfs een VI-onderbroek voor hem in de maak te zijn. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

In de rubriek In de wandelgangen, waarin Wilfred Genee napraat met een gast uit Vandaag Inside, dook maandag Noa Vahle op. Zij vertrekt binnenkort naar Qatar om verslag te doen van het WK voetbal, maar helaas willen veel spelers niet praten met journalisten die gelieerd zijn aan Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp. Toch is Vahle bezig met een charme-offensief bij Louis van Gaal; er schijnt zelfs een VI-onderbroek voor hem in de maak te zijn.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's