Minouk in Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt: "Ik geef nog steeds niet op"

Minouk in Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt: "Ik geef nog steeds niet op"

In de uitzending van Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt van dinsdag 15 november gaat Kees met Minouk op zoek naar haar moeder. De directrice van het kindertehuis in India lijkt niet oprecht en de zoektocht is helaas niet succesvol. Maar Minouk geeft het niet op. Bekijk de video hieronder.

Minouk in <em>Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt</em>: &quot;Ik geef nog steeds niet op&quot; In de uitzending van Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt van dinsdag 15 november gaat Kees met Minouk op zoek naar haar moeder. De directrice van het kindertehuis in India lijkt niet oprecht en de zoektocht is helaas niet succesvol. Maar Minouk geeft het niet op. Bekijk de video hieronder. Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is wekelijks op dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Kees van der Spek bij Jinek: 'Veel aan Peter R. de Vries gedacht op zijn verjaardag' Bekijk deze video » Kees van der Spek over boek John van den heuvel: "Huiveringwekkend, on-Nederlands" (video) Bekijk deze video » Kees van der Spek over strafeisen wildwest-achtervolging: "Uniek" (video) Bekijk deze video »
TV :
Minouk in Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt: "Ik geef nog steeds niet op"

Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is wekelijks op dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's