Johan Derksen ziet Gianni Infantino staakt-het-vuren in oorlog vragen: 'Wat is die gek joh!'

Johan Derksen ziet Gianni Infantino staakt-het-vuren in oorlog vragen: 'Wat is die gek joh!'

Wednesday 16 November 2022 om 08:25

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 15 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> ziet Gianni Infantino staakt-het-vuren in <em>oorlog</em> vragen: 'Wat is die gek joh!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 15 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. FIFA-baas Gianni Infantino is zonder twijfel één van de meest ruggengraatloze, wereldvreemde, verachtelijke en zichzelf overschattende sportbestuurders ter wereld. De beste man doet werkelijk alles voor geld, maar kan het niet laten om zich te mengen in geopolitieke vraagstukken. Hij stelde vlak voor de start van het WK voetbal in Qatar voor dat Oekraïne en Rusland een tijdelijk staakt-het-vuren inlassen, want het WK is natuurlijk wel érg belangrijk. "Daarna mag je mekaar weer helemaal doodschieten," hoort Wilfred Genee in de uitspraken van Infantino. Johan Derksen haalt uit naar de FIFA-baas: "Wat is die gek joh!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

FIFA-baas Gianni Infantino is zonder twijfel één van de meest ruggengraatloze, wereldvreemde, verachtelijke en zichzelf overschattende sportbestuurders ter wereld. De beste man doet werkelijk alles voor geld, maar kan het niet laten om zich te mengen in geopolitieke vraagstukken. Hij stelde vlak voor de start van het WK voetbal in Qatar voor dat Oekraïne en Rusland een tijdelijk staakt-het-vuren inlassen, want het WK is natuurlijk wel érg belangrijk. "Daarna mag je mekaar weer helemaal doodschieten," hoort Wilfred Genee in de uitspraken van Infantino. Johan Derksen haalt uit naar de FIFA-baas: "Wat is die gek joh!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's