Nederland onder water gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Nederland onder water gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Nederland onder water gemist? Bekijk hier de hele uitzending Welke verborgen schatten heeft Nederland te bieden? Wat is er te ontdekken in de onderwaternatuur van Nederland? Welke verrassende levensvormen treffen we aan net onder de waterspiegel? In de natuurdocumentaire Nederland onder water komt een onbekende wereld tot leven. VerrassendNederland onder water gaat over het dagelijkse leven onder water, van Zuid-Limburg tot aan het Noordzeekanaal. Bijzonder zijn de fraaie close-ups waardoor zelfs de kleinste lichamelijke details scherp zichtbaar zijn. Het verrassende leven van onder andere de paling, zwanenmossel, salamander en modderkruiper worden op fascinerende wijze in beeld gebracht. De dieren komen dichterbij dan ooit. Voice-overDe prachtige beelden in de documentaire laten zien hoe de dieren zich gedragen in hun natuurlijke habitat. Regisseur, onderwaterfilmer en aquatisch ecoloog Arthur de Bruin nam letterlijk een duik in deze wereld. De voice-over voor de documentaire Nederland onder water werd ingesproken door de veelgeprezen acteur Gijs Scholten van Aschat. Bekijk ook Freek Vonk blikt vooruit op natuurserie The Mating Game: "Dit is echt next level" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Welke verborgen schatten heeft Nederland te bieden? Wat is er te ontdekken in de onderwaternatuur van Nederland? Welke verrassende levensvormen treffen we aan net onder de waterspiegel? In de natuurdocumentaire Nederland onder water komt een onbekende wereld tot leven.

Verrassend
Nederland onder water gaat over het dagelijkse leven onder water, van Zuid-Limburg tot aan het Noordzeekanaal. Bijzonder zijn de fraaie close-ups waardoor zelfs de kleinste lichamelijke details scherp zichtbaar zijn. Het verrassende leven van onder andere de paling, zwanenmossel, salamander en modderkruiper worden op fascinerende wijze in beeld gebracht. De dieren komen dichterbij dan ooit.

Voice-over
De prachtige beelden in de documentaire laten zien hoe de dieren zich gedragen in hun natuurlijke habitat. Regisseur, onderwaterfilmer en aquatisch ecoloog Arthur de Bruin nam letterlijk een duik in deze wereld. De voice-over voor de documentaire Nederland onder water werd ingesproken door de veelgeprezen acteur Gijs Scholten van Aschat.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV