Miljuschka bij Lago di Beau: 'Soms wil je bijna weg van alles'

Miljuschka bij Lago di Beau: 'Soms wil je bijna weg van alles'

Zondag gaat 'Isola di Beau' van start. Ook dit jaar gaat Beau van Erven Dorens weer in gesprek met tout bekend Nederland, dit keer in het prachtige Sardinië. Gasten als Claudia de Breij, Miljuschka Witzenhausen, Ruud de Wild en Tijl Beckand zijn bij Beau te gast. Beau kiept de onderste steen boven, wat voor veel emotie kan zorgen.

Bekijk de video hieronder.

Lago di Beau is elke zondag om 21.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Lago di Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Miljuschka</em> bij <em>Lago di Beau</em>: 'Soms wil je bijna weg van alles' Zondag gaat 'Isola di Beau' van start. Ook dit jaar gaat Beau van Erven Dorens weer in gesprek met tout bekend Nederland, dit keer in het prachtige Sardinië. Gasten als Claudia de Breij, Miljuschka Witzenhausen, Ruud de Wild en Tijl Beckand zijn bij Beau te gast. Beau kiept de onderste steen boven, wat voor veel emotie kan zorgen. Bekijk de video hieronder. Lago di Beau is elke zondag om 21.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Lago di Beau terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Miljuschka bij Lago di Beau: 'Soms wil je bijna weg van alles'

Actuele video's

Meer actuele video's