Sander Schimmelpenninck haalt uit naar Twan Huys: 'Die zet allemaal valletjes neer'

Sander Schimmelpenninck haalt uit naar Twan Huys: 'Die zet allemaal valletjes neer'

Friday 18 November 2022 om 08:12

Afgelopen zondag was Sander Schimmelpenninck te zien in College Tour, waar hij stevig werd aangepakt door Twan Huys. Dat kon Schimmelpenninck blijkbaar niet hebben, want bij Vandaag Inside probeert hij zijn gram te halen. "Hij zet allemaal valletjes voor je neer," aldus de columnist. "Ik vond zijn vragen ook niet zo goed."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 17 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Sander Schimmelpenninck</em> haalt uit naar Twan Huys: 'Die zet allemaal valletjes neer' Afgelopen zondag was Sander Schimmelpenninck te zien in College Tour, waar hij stevig werd aangepakt door Twan Huys. Dat kon Schimmelpenninck blijkbaar niet hebben, want bij Vandaag Inside probeert hij zijn gram te halen. "Hij zet allemaal valletjes voor je neer," aldus de columnist. "Ik vond zijn vragen ook niet zo goed." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 17 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Studenten hadden leukste vragenAlsof dat nog niet genoeg was beweert Schimmelpenninck ook dat de studenten de leukste vragen voor hem in petto hadden, hoewel Huys toch bekendstaat als een uitstekende interviewer. Schimmelpenninck geeft wel toe dat hij het programma van tevoren misschien iets beter had moeten bekijken, om te zien wat hij van Huys kon verwachten. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Studenten hadden leukste vragen
Alsof dat nog niet genoeg was beweert Schimmelpenninck ook dat de studenten de leukste vragen voor hem in petto hadden, hoewel Huys toch bekendstaat als een uitstekende interviewer. Schimmelpenninck geeft wel toe dat hij het programma van tevoren misschien iets beter had moeten bekijken, om te zien wat hij van Huys kon verwachten.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's