Matthijs de Ligt: 'Hierdoor heb ik niet veel vrienden' (Isola di Beau)

Matthijs de Ligt: 'Hierdoor heb ik niet veel vrienden' (Isola di Beau)

Matthijs de Ligt heeft niet heel veel vrienden, vertelt hij aan Beau van Erven Dorens: 'Dat komt ook omdat ik zo dusdanig altijd bezig ben geweest met voetbal dat mijn vrienden van vroeger, waar ik nog steeds goed mee ben, dat die zeg maar een ander leven hebben dan dat ik nu heb eigenlijk. En daardoor zijn we misschien een beetje uit elkaar gegroeid.' Het allerliefste is hij echter bij AnneKee, zijn vriendin.

Bekijk het fragment van Isola di Beau hieronder:

Matthijs de Ligt: 'Hierdoor heb ik niet veel vrienden' (<em>Isola di Beau</em>) Matthijs de Ligt heeft niet heel veel vrienden, vertelt hij aan Beau van Erven Dorens: 'Dat komt ook omdat ik zo dusdanig altijd bezig ben geweest met voetbal dat mijn vrienden van vroeger, waar ik nog steeds goed mee ben, dat die zeg maar een ander leven hebben dan dat ik nu heb eigenlijk. En daardoor zijn we misschien een beetje uit elkaar gegroeid.' Het allerliefste is hij echter bij AnneKee, zijn vriendin. Bekijk het fragment van Isola di Beau hieronder: Het nieuwe programma Isola di Beau is vanaf zondag 20 november wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Isola di Beau terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Binnenkort op tv: Martijn Krabbé over The Voice-schandaal in Isola Di Beau (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: vriendin Matthijs de Ligt reist ook naar het WK: "Wil het feestje niet missen" Bekijk deze video »
TV :
Matthijs de Ligt: 'Hierdoor heb ik niet veel vrienden' (Isola di Beau)

Het nieuwe programma Isola di Beau is vanaf zondag 20 november wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Isola di Beau terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV