Live stream wereldbeker schaatsen in Heerenveen (zondag 20 november)

Live stream wereldbeker schaatsen in Heerenveen (zondag 20 november)

Sunday 20 November 2022 om 13:00

Kijk op zondag 20 november vanaf 13.30 uur LIVE naar de wereldbeker schaatsen in Heerenveen via de livestream hieronder.

Live stream <em>wereldbeker</em> schaatsen in Heerenveen (zondag 20 november) Kijk op zondag 20 november vanaf 13.30 uur LIVE naar de wereldbeker schaatsen in Heerenveen via de livestream hieronder. De eerste wereldbeker in het Noorse Stavanger was redelijk succesvol voor de Nederlandse schaatsers. Leerdam en Roest pakte beide een gouden medaille en op andere afstanden werden ook medailles gehaald. Toch zal bondscoach Ritsma hopen op meer in Heerenveen. Tijdschema: dag 3 1.500 meter (mannen) met Kjeld Nuis, Patrick Roest, Louis Hollaar, Thomas Krol, Wesly Dijs 500 meter (vrouwen) met Jutta Leerdam, Femke Kok, Marrit Fledderus, Michelle de Jong, Dione Voskamp 3.000 meter (vrouwen) met Irene Schouten, Antoinette Rijpma - de Jong, Marijke Groenewoud, Joy Beune, Merel Conijn teamsprint (mannen) met Stefan Westenbroek, Merijn Scheperkamp, Hein Otterspeer De tweede wereldbeker schaatsen in Heerenveen is van 18 november tot en met 20 november te zien op NPO 1 en online via onder meer de Gids.tv-livestream. Hoogtepunten volgen ook bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Patrick Roest wint spannende strijd met Jorrit Bergsma om 10 kilometer Bekijk deze video » Patrick Roest wint eerste goud op wereldbeker Stavanger: "Vind het mooi" Bekijk deze video »
Live :
Live stream wereldbeker schaatsen in Heerenveen (zondag 20 november)

De eerste wereldbeker in het Noorse Stavanger was redelijk succesvol voor de Nederlandse schaatsers. Leerdam en Roest pakte beide een gouden medaille en op andere afstanden werden ook medailles gehaald. Toch zal bondscoach Ritsma hopen op meer in Heerenveen.

Tijdschema: dag 3

 • 1.500 meter (mannen)
  • met Kjeld Nuis, Patrick Roest, Louis Hollaar, Thomas Krol, Wesly Dijs
 • 500 meter (vrouwen)
  • met Jutta Leerdam, Femke Kok, Marrit Fledderus, Michelle de Jong, Dione Voskamp
 • 3.000 meter (vrouwen)
  • met Irene Schouten, Antoinette Rijpma - de Jong, Marijke Groenewoud, Joy Beune, Merel Conijn
 • teamsprint (mannen)
  • met Stefan Westenbroek, Merijn Scheperkamp, Hein Otterspeer

De tweede wereldbeker schaatsen in Heerenveen is van 18 november tot en met 20 november te zien op NPO 1 en online via onder meer de Gids.tv-livestream. Hoogtepunten volgen ook bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's