NOS Sport: WB Schaatsen Heerenveen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Sport: WB Schaatsen Heerenveen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Sport: WB Schaatsen Heerenveen gemist? Bekijk hier de hele uitzending De eerste wereldbeker in het Noorse Stavanger was redelijk succesvol voor de Nederlandse schaatsers. Leerdam en Roest pakte beide een gouden medaille en op andere afstanden werden ook medailles gehaald. Toch zal bondscoach Ritsma hopen op meer in Heerenveen. Tijdschema: dag 2 14.45 uur: 1.500 meter (vrouwen) met Antoinette Rijpma - de Jong, Marijke Groenewoud, Jutta Leerdam, Joy Beune, Reina Anema 15.30 uur: 500 meter (mannen) met Stefan Westenbroek, Merijn Scheperkamp, Dai Dai N’tab, Janno Botman, Hein Otterspeer 15.50 uur: 5.000 meter (mannen) met Patrick Roest, Jorrit Bergsma, Beau Snellink, Marcel Bosker, Kars Jansman 16.50 uur: teamsprint (vrouwen) met Femke Kok, Marrit Fledderus, Michelle de Jong Bekijk ook de volledige shorttrack- en schaatskalender van seizoen 2022-2023. DeelnemersIn Heerenveen komt Kjeld Nuis voor het eerst in actie. Hij heeft een aanwijsplek gekregen voor de 1.000 en 1.500 meter. Ook Stefan Westenbroek doet voor het eerst weer mee, hij stond langs de kant in Stavanger vanwege een teenblessure.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

De eerste wereldbeker in het Noorse Stavanger was redelijk succesvol voor de Nederlandse schaatsers. Leerdam en Roest pakte beide een gouden medaille en op andere afstanden werden ook medailles gehaald. Toch zal bondscoach Ritsma hopen op meer in Heerenveen.

Tijdschema: dag 2

 • 14.45 uur: 1.500 meter (vrouwen)
  • met Antoinette Rijpma - de Jong, Marijke Groenewoud, Jutta Leerdam, Joy Beune, Reina Anema
 • 15.30 uur: 500 meter (mannen)
  • met Stefan Westenbroek, Merijn Scheperkamp, Dai Dai N’tab, Janno Botman, Hein Otterspeer
 • 15.50 uur: 5.000 meter (mannen)
  • met Patrick Roest, Jorrit Bergsma, Beau Snellink, Marcel Bosker, Kars Jansman
 • 16.50 uur: teamsprint (vrouwen)
  • met Femke Kok, Marrit Fledderus, Michelle de Jong

Bekijk ook de volledige shorttrack- en schaatskalender van seizoen 2022-2023.

Deelnemers
In Heerenveen komt Kjeld Nuis voor het eerst in actie. Hij heeft een aanwijsplek gekregen voor de 1.000 en 1.500 meter. Ook Stefan Westenbroek doet voor het eerst weer mee, hij stond langs de kant in Stavanger vanwege een teenblessure.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV