Irene Schouten na oppermacht in massastart: 'Niet verwacht'

Irene Schouten na oppermacht in massastart: 'Niet verwacht'

Saturday 19 November 2022 om 11:55

Met groot machtsvertoon wint Irene Schouten vrijdag de massastart. Voor de camera van de NOS reageert ze. "Ik had niet verwacht dat ik ooit solo over de streep zou komen op een massastart", zegt Schouten, die overigens liever niets wil zeggen over de race: 'Zeg al snel dingen te veel, ik kan gewoon niet al teveel prijs geven'.

Bekijk het fragment van het schaatsen hieronder. Bekijk ook het programma en tijdschema van de wereldbeker in Heerenveen bij Gids.tv.

<em>Irene Schouten</em> na oppermacht in massastart: 'Niet verwacht' Met groot machtsvertoon wint Irene Schouten vrijdag de massastart. Voor de camera van de NOS reageert ze. "Ik had niet verwacht dat ik ooit solo over de streep zou komen op een massastart", zegt Schouten, die overigens liever niets wil zeggen over de race: 'Zeg al snel dingen te veel, ik kan gewoon niet al teveel prijs geven'. Bekijk het fragment van het schaatsen hieronder. Bekijk ook het programma en tijdschema van de wereldbeker in Heerenveen bij Gids.tv. Bekijk ook Patrick Roest wint eerste goud op wereldbeker Stavanger: "Vind het mooi" Bekijk deze video » Video: oppermachtige Irene Schouten wint massastart schaatsen in Heerenveen Bekijk deze video »
Sport :
Irene Schouten na oppermacht in massastart: 'Niet verwacht'

Actuele video's

Meer actuele video's