NOS Studio Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Studio Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Studio Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending De eerste wereldbeker in het Noorse Stavanger was redelijk succesvol voor de Nederlandse schaatsers. Leerdam en Roest pakte beide een gouden medaille en op andere afstanden werden ook medailles gehaald. Toch zal bondscoach Ritsma hopen op meer in Heerenveen. Tijdschema: dag 3 13.30 uur: 1.500 meter (mannen) met Kjeld Nuis, Patrick Roest, Louis Hollaar, Thomas Krol, Wesly Dijs 13.45 uur: 500 meter (vrouwen) met Jutta Leerdam, Femke Kok, Marrit Fledderus, Michelle de Jong, Dione Voskamp 14.15 uur: 3.000 meter (vrouwen) met Irene Schouten, Antoinette Rijpma - de Jong, Marijke Groenewoud, Joy Beune, Merel Conijn 15.15 uur: teamsprint (mannen) met Stefan Westenbroek, Merijn Scheperkamp, Hein Otterspeer Bekijk ook de volledige shorttrack- en schaatskalender van seizoen 2022-2023. DeelnemersIn Heerenveen komt Kjeld Nuis voor het eerst in actie. Hij heeft een aanwijsplek gekregen voor de 1.000 en 1.500 meter. Ook Stefan Westenbroek doet voor het eerst weer mee, hij stond langs de kant in Stavanger vanwege een teenblessure.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

De eerste wereldbeker in het Noorse Stavanger was redelijk succesvol voor de Nederlandse schaatsers. Leerdam en Roest pakte beide een gouden medaille en op andere afstanden werden ook medailles gehaald. Toch zal bondscoach Ritsma hopen op meer in Heerenveen.

Tijdschema: dag 3

 • 13.30 uur: 1.500 meter (mannen)
  • met Kjeld Nuis, Patrick Roest, Louis Hollaar, Thomas Krol, Wesly Dijs
 • 13.45 uur: 500 meter (vrouwen)
  • met Jutta Leerdam, Femke Kok, Marrit Fledderus, Michelle de Jong, Dione Voskamp
 • 14.15 uur: 3.000 meter (vrouwen)
  • met Irene Schouten, Antoinette Rijpma - de Jong, Marijke Groenewoud, Joy Beune, Merel Conijn
 • 15.15 uur: teamsprint (mannen)
  • met Stefan Westenbroek, Merijn Scheperkamp, Hein Otterspeer

Bekijk ook de volledige shorttrack- en schaatskalender van seizoen 2022-2023.

Deelnemers
In Heerenveen komt Kjeld Nuis voor het eerst in actie. Hij heeft een aanwijsplek gekregen voor de 1.000 en 1.500 meter. Ook Stefan Westenbroek doet voor het eerst weer mee, hij stond langs de kant in Stavanger vanwege een teenblessure.

Bekijk hier alle video's en artikelen van NOS Studio Sport

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV