Frits Barend in Op1 over Matthijs van Nieuwkerk: 'Zo kende ik hem niet' (video)

Frits Barend in Op1 over Matthijs van Nieuwkerk: 'Zo kende ik hem niet' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 21 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Frits Barend in <em>Op1</em> over Matthijs van Nieuwkerk: 'Zo kende ik hem niet' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 21 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Matthijs van Nieuwkerk heeft de banden met BNNVARA verbroken na onthullingen van grensoverschrijdend gedrag van de presentator. De NPO heeft laten weten een onderzoek in te stellen naar de werkomstandigheden bij DWDD. Oud-talkshowhost Frits Barend reageerde in Op1: 'Ik ben me kapot geschrokken. Zo ken ik hem helemaal niet. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Frits Barend in Op1 over Matthijs van Nieuwkerk: 'Zo kende ik hem niet' (video)

Matthijs van Nieuwkerk heeft de banden met BNNVARA verbroken na onthullingen van grensoverschrijdend gedrag van de presentator. De NPO heeft laten weten een onderzoek in te stellen naar de werkomstandigheden bij DWDD. Oud-talkshowhost Frits Barend reageerde in Op1: 'Ik ben me kapot geschrokken. Zo ken ik hem helemaal niet.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's