Johan Derksen prijst Noppert met WK-debuut in De Oranjewinter: 'Foutloos gespeeld!'

Johan Derksen prijst Noppert met WK-debuut in De Oranjewinter: 'Foutloos gespeeld!'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van maandag 21 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Johan Derksen prijst Noppert met WK-debuut in <em>De Oranjewinter</em>: 'Foutloos gespeeld!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van maandag 21 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Samenvatting Senegal - Nederland (WK voetbal) Bekijk deze video » Oranje-keeper Andries Noppert heeft een droomdebuut op het WK Voetbal in Qatar achter de rug. De Fries was met een aantal fraaie reddingen een van de uitblinkers in het met 0-2 gewonnen duel met Senegal. In De Oranjewinter wordt de wedstrijd geanalyseerd met onder andere Dick Advocaat. Johan Derksen trapt af door Noppert te prijzen met zijn debuut. 'Hij heeft gewoon foutloos gespeeld.' De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Oranje-keeper Andries Noppert heeft een droomdebuut op het WK Voetbal in Qatar achter de rug. De Fries was met een aantal fraaie reddingen een van de uitblinkers in het met 0-2 gewonnen duel met Senegal. In De Oranjewinter wordt de wedstrijd geanalyseerd met onder andere Dick Advocaat. Johan Derksen trapt af door Noppert te prijzen met zijn debuut. 'Hij heeft gewoon foutloos gespeeld.'

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV