Zien: Mart Hoogkamer emotioneel bij BEAU door schuldgevoel tegenover broertje

Zien: Mart Hoogkamer emotioneel bij BEAU door schuldgevoel tegenover broertje

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van maandag 21 november. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Mart Hoogkamer</em> emotioneel bij <em>BEAU</em> door schuldgevoel tegenover broertje Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van maandag 21 november. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. In het programma Mart op de Piste was te zien hoe zanger Mart Hoogkamer emotioneel werd door een optreden van zijn broertje, die het lied 'Ik voel me zo verdomd alleen' zong. Bij BEAU legt Hoogkamer uit waardoor hij zijn tranen niet de baas was, en daarbij krijgt hij het opnieuw moeilijk. "Ik en mijn broertje hebben gewoon heel veel meegemaakt thuis. [...] Je ziet ook in de documentaire dat we het op een gegeven moment met z'n drietjes doen." Hoogkamer vertelt ook over het schuldgevoel dat hij heeft ten opzichte van zijn broertje; door zijn carrière kan hij niet overal bij aanwezig zijn. Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Mart Hoogkamer emotioneel bij BEAU door schuldgevoel tegenover broertje

In het programma Mart op de Piste was te zien hoe zanger Mart Hoogkamer emotioneel werd door een optreden van zijn broertje, die het lied 'Ik voel me zo verdomd alleen' zong. Bij BEAU legt Hoogkamer uit waardoor hij zijn tranen niet de baas was, en daarbij krijgt hij het opnieuw moeilijk. "Ik en mijn broertje hebben gewoon heel veel meegemaakt thuis. [...] Je ziet ook in de documentaire dat we het op een gegeven moment met z'n drietjes doen." Hoogkamer vertelt ook over het schuldgevoel dat hij heeft ten opzichte van zijn broertje; door zijn carrière kan hij niet overal bij aanwezig zijn.

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV