BEAU: Senegalese trommelaar krijgt studio stil

BEAU: Senegalese trommelaar krijgt studio stil

Beau van Erven Dorens, die in tegenstelling tot Oranje-aanvoerder Virgil van Dijk, wél een OneLove-band droeg gisteren, ontving vanwege de wedstrijd Nederland - Senegal een aantal Senegalezen in zijn studio. Een van hen had een bijzonder soort trommel meegenomen, die tijdens de wedstrijd ook veelvuldig te horen was, en gaf een kleine show.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van maandag 21 november. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

BEAU: Senegalese <em>trommelaar</em> krijgt studio stil Beau van Erven Dorens, die in tegenstelling tot Oranje-aanvoerder Virgil van Dijk, wél een OneLove-band droeg gisteren, ontving vanwege de wedstrijd Nederland - Senegal een aantal Senegalezen in zijn studio. Een van hen had een bijzonder soort trommel meegenomen, die tijdens de wedstrijd ook veelvuldig te horen was, en gaf een kleine show. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van maandag 21 november. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
TV :
BEAU: Senegalese trommelaar krijgt studio stil

Actuele video's

Meer actuele video's