BEAU: Sensoa Vlaggensysteem oplossing voor grensoverschrijdend gedrag?

BEAU: Sensoa Vlaggensysteem oplossing voor grensoverschrijdend gedrag?

Nederland is uiteraard niet het enige land waar grensoverschrijdend gedrag plaatsvindt. In Belgïe hebben ze er zelfs een systeem voor ontwikkeld, het Sensoa Vlaggensysteem, waarmee de mate van het ongepaste gedrag kan worden aangegeven. Janke Dekker, voorzitter van MORES (meldpunt van seksueel ongepast gedrag in de entertainmentsector), legde maandagavond bij BEAU uit hoe dit systeem precies werkt.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van maandag 21 november. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

BEAU: <em>Sensoa Vlaggensysteem</em> oplossing voor grensoverschrijdend gedrag? Nederland is uiteraard niet het enige land waar grensoverschrijdend gedrag plaatsvindt. In Belgïe hebben ze er zelfs een systeem voor ontwikkeld, het Sensoa Vlaggensysteem, waarmee de mate van het ongepaste gedrag kan worden aangegeven. Janke Dekker, voorzitter van MORES (meldpunt van seksueel ongepast gedrag in de entertainmentsector), legde maandagavond bij BEAU uit hoe dit systeem precies werkt. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van maandag 21 november. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
TV :
BEAU: Sensoa Vlaggensysteem oplossing voor grensoverschrijdend gedrag?

Actuele video's

Meer actuele video's